| Болницата | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Пясъчна РозА КаЗеКаГе~ПясъЧен НиндЖа~
Брой мнения : 635 Age : 30 Location : Селото Сред ПяСъка Настроение : ЛекО ИстеРичнО XD Registration date : 29.10.2007
| Заглавие: Болницата Пон Окт 29, 2007 3:21 am | |
| Всички ранени нинджи идват да се лекуват тук. | |
|
| |
Uchiha Sharingan ЧоУнИн~ОгнеН НиНдЖа
Брой мнения : 249 Age : 32 Location : Коноха Registration date : 11.02.2008
| Заглавие: Re: Болницата Съб Фев 16, 2008 11:13 am | |
| -Какво...какво стана?-мислеше си Шари. Мъгляви образи се рееха пред очите му. След няколко секунди той успя да се надигне. Огледа се. -О не! Аз съм в болницааааа!-изкрещя вътрешният му глас.- Повече няма да ползвам прекомерено шарингана. Все пак има още много приключения пред мен. След като напълно се окопити, Шари видя че в съседното легло лежеше не кой да е, а Райтон. Но той все още не беше се свестил. Шари натисна бутона за с интерес да разбере какво е станало. | |
|
| |
WoLfY СеЙнИн ЧоУнИн~ОгнеН НиНдЖа
Брой мнения : 321 Age : 31 Location : На разходка с вълците! Registration date : 09.02.2008
| Заглавие: Re: Болницата Съб Фев 16, 2008 11:27 am | |
| В този момент влезе Уолфи: -Я кой се сабуди поспалананко спа цели 3 часа!Проятеля ти явно ще спи повечко! Шари се почуди и попита какво прави тя тук и защо е тук! -Ами аз работя тук и се появих точно когато приятелят ти те носеше насам!Мисля че прекалено много си тренирал шарингана е използвал повечето от чакркката ти!И следващия път внимавай колко тренираш! Уолфи му намигна и излезе от стаята за да съобщи че един от пациентите и е вече добре! | |
|
| |
Isaki Raiton ЧоуНин~ГръМотевичеН НиНджА
Брой мнения : 640 Age : 33 Location : Там,където всички искат да бъдат. Registration date : 13.02.2008
| Заглавие: Re: Болницата Съб Фев 16, 2008 12:05 pm | |
| -Учиха Шаринган-шумен както винаги!!!Простена Райтон надигайки се от леглото.-Човек и в болницата не може да се наспи.Боже,всичко ме боли. Той погледна към Шари,усмихна се и каза.-Е поне не сам най-зле. Поогледа се наоколо.Видя,че в стаята няма други хора.След това пак погледна Шари и извика.-Това беше яко.Даго направим пак!!!! | |
|
| |
Брой мнения : 321 Age : 31 Location : На разходка с вълците! Registration date : 09.02.2008
| Заглавие: Re: Болницата Съб Фев 16, 2008 12:42 pm | |
| -Я виж ти кой се събуди най после!-каза Уолфи след като влезе в стаята.Беше чула шум от стаята на момчетата! -най поспаливия човек на земята реши да се вдигне!-спиш повече от Шари!-Уолфи се усмихна и каза: -момчета,трябва да внимавате с времето за тренировки.Ако сте добре утре ще ви изпиша! Райтон погледна с недуомение и го попита: -Тя пък какво прави тук!?! -тя работи тук-каза Шари... -ако не бях аз щяхте да седите тук поне седмица!Но аз съм добра и макар изплезването ти/+неуважението ти към мен/ви помогнах!-Уолфи се усмихна и отново излезе! | |
|
| |
Брой мнения : 640 Age : 33 Location : Там,където всички искат да бъдат. Registration date : 13.02.2008
| Заглавие: Re: Болницата Съб Фев 16, 2008 11:47 pm | |
| Райтон се чудеше какво го боли повече,тялото му или неговата гордост.За двата пъти,в които беше срещал Уолфи,беше намъмрен поне за 100.Когато тя ислезе,той отново се изплези,обърна се и заспа. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Болницата Нед Фев 17, 2008 12:47 am | |
| -Наистина ли? Супер. Другите много ще се зарадват.-каза Шари докато четеше свитъка изпратен от самия Хокаге. Шари стана от болничното легло и започна да подскача от радост. Бяха го разпределили в отбор, и то с не кой да е ами с Райтон и Wolfy. В следващият момент осъзна че няма да има същата свобода като преди, но на кой му пукаше?! Той препрочете свитъка. Учителят им беше някой-си Какаши Чакра. Изведнъж в главата му нахлуха мислите за вчерашната тренировка и припадъкът му. Трябваше да свикне с шарингана. Затова реши да го активира всеки ден за по няколко часа. Така може би тялото му щеше да се нагоди към напрежението. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Болницата Нед Фев 17, 2008 1:20 am | |
| -Явно няма да се спи-промърмори Райтон.А и вече се чувстваше много по добре.Сигорно родителите му се бяха притеснили.Той стана и видя,че Шари беше доста развълнуван.В ръцете си държеше нянакъв свитък.Райтон разбра,че скоро ще се случи нещо голямо. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Болницата Нед Фев 17, 2008 3:42 am | |
| -Какво?!?Какво става?!?-Извика Уолфи като влезе в стаята! -Шари връщай се обратно в леглото трябва да си почиваш!Райтон ти също!Казах ви вече утре ще ви изпишем!Родителите ти Райтон, знаят че сте тук не се притеснявай!-В този момент видя че Шари държи някакъв свитък. -Дай да го видя-Промърмори тя! Шари и подаде свитъка и се върна в леглото. Когато Уолфи почете свитъка едва не получи удар! -КАКВО?-Изкрещя тя без да се замисля че има и други пациенти! -Аз и вие 2 не е истина!Метна свитъка на леглото на Райто и излезе от стаята!
Последната промяна е направена от на Нед Фев 17, 2008 10:01 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Болницата Нед Фев 17, 2008 4:49 am | |
| Ами явно нищо друго не ни остава освен да ли легнем-каза Райтон като гледаше Шари.-Сигурен съм,че ще се случат доста интересни неща,особенно с нея в отбора.А и този капитан,не съм чувал нищо за него.Но сасега най-добре да почиваме.Райтон седна на леглото,погледна пак Шари засмя се и каза.-Е приятелю,не след дълго ще получим и първата си мисия. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Болницата Нед Мар 09, 2008 4:02 am | |
| Вече три дена минаха, а тялото все така го болеше. Раната му почти бе зараснала, но не можеше все още да излезе от болницата. В съседното легло седеше Райтон и четеше наследствена книга "Противодействие на доуджутцу". -Боже, тук пише че само две неща могат да противодействат на бякугана. -Кои са те?-попита Шари. -Ами единият е добре познатият ни шаринган. -А другият? -Казва се ринеган, но не се знае дали някой го притежава. Принадлежал е на създателя на всички техники, за жалост не е споменато името му. Шари се отпусна във възглавницата и се замисли. Ако не беше използвал чакрата си толкова неразумно сега нямаше да е в това легло с прободна рана в гръдния кош. Изведнъж вратата на стаята се отвори и вътре влезе момичето, което бяха спасили във храма. То се приближи до леглото на Шари и му поднесе една картичка с надпис "Оздравявай бързо!" -Ъъ....благодаря.-отвърна Шари и я взе.-Впрочем така и не разбрах името ти. Момичето се изчерви и му отговори: -Казвам се Кушина. -Хубаво име.-отвърна Шари. -Благодаря. Аз също така исках да ти благодаря задето ме спаси от Фирору. Е......благодаря. Шари се почеса по главата и рече: -Е, не бях само аз. Рай и Wolfy свършиха повечето работа. Нали така, Рай? -А, не. Това си е твой разговор. Не ме намесвай.-отговори Райтон и продължи да чете книгата с едно око, докато с другото наблюдаваше развръзката на разговора. -Също тка се чудех дали можеш да ме научиш на някои нинджутсута -Чакай, чакай. Ти си нинджа?-възкликна шари. -Ами да, но съм добра само в генджутсу. Ще можеш ли да ми помогнеш? Шари се почеса за пореден път и погледна Рай с поглед, който все едно казаваше"Помогни!". Но след като видя мазната усмивка на Рай, Шари въздъхна и се съгласи. Уговориха среща за следващият ден до академията. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Болницата Нед Мар 09, 2008 4:40 am | |
| AAAAA,генджутцу-каза Райтон,когато Кушина излезе.-Силна работа!!!Може даже да създаде една паралена вселенка така само за вас двамата,а как ти звучи??? Очите на Шари станаха червени,но не от Шарингана.За късмет на Райтон и двамата не можеха да се движат.Той още усещаше пробождането от сабята.Още виждаше всичката тази кръв.Не можеше да повярва,че три шинобита,който тъкмо бяха завършили академията,баха победили една опитна нинджа.Райто беше взел една книга от библиотеката с надеждата да разбере нещо повече,но без успех.Той въздъхна и я остави на масата.Вече това нямаше значение.Важното беше,че всички са добре и са заедно.Райтон погледна Шари и попита: -А сега какво....???? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Болницата Нед Мар 09, 2008 5:19 am | |
| -Сега какво..влизам аз-каза ухилена Уолфи!-Радвам се че вече сте по добре момчета! -Ами ти?!?-попита Рай! -Само няколко нанъртванета..не е много!-Хей Шари даде ли и Кушина картичката специално дойде да пита за теб! -ъъ да! -Какво ъъъ.. виж момичето ме търси из цялата болница да пита в коя стая сте! -Така ли??-отвърна замислено Шари -Айде аз ви оставям имам малко работа!Надявам се да се оправите бързо за да ви изпишем! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Болницата | |
| |
|
| |
| Болницата | |
|